Onze historie

Over ons

Oriental Group is importerend handelsbedrijf waar elke dag vol passie wordt gewerkt aan de mooiste planten voor huis en tuin.

Ons streven is om mensen te laten genieten van al onze producten. Oriental Group is opgericht in 1992, door de jaren heen is er enorm veel veranderd. Vanuit een kleine locatie in Rhoon, waar jaarlijks enkele containers met Bonsai werden geïmporteerd, zijn we in het jaar 1997 verhuisd naar Bleiswijk en werd in 2006 de nieuwbouw van onze huidige hoofdlocatie gerealiseerd.

Jaarlijks importeert Oriental Group circa 400 Zeecontainers 40ftHQ uit Azië. Wat er niet is veranderd? De no-nonsense cultuur en de betekenis van onze kernwaarden: verantwoordelijk, samenwerken, focus en vertrouwen. We investeren in duurzaam produceren, goed ondernemer -en werkgeverschap. Onze focus ligt op innovatie en ontwikkeling. Daarom analyseren we onze processen om zo onze teeltmethodes continu bij te sturen en waar dit kan, te verbeteren. In nauwe samenwerking met onze ketenpartners zorgen we ervoor dat ons assortiment aansluit bij de wensen van onze eindklanten.

Oriental Group kenmerkt zich door sterke handelssnelheid op het gebied van inkoop, verwerking en verkoop we kopen dagelijks in binnen en buitenland potten en planten en verkopen deze eveneens dagelijks We zijn een typisch handelshuis en dit ademt het bedrijf dag in en dag uit!