Introductie nieuwe collega en wisselende rollen

Graag stel ik u een nieuwe Oriental collega voor: Louis van Dijke komt per 1 oktober 2016 ons bedrijf versterken en zal mijn rol als commercieel manager gaan overnemen.
Hij heeft jarenlange ervaring in de plantenexport als accountmanager en zal, samen met de andere managementteamleden en directeur Erik van der Pol, verder vorm gaan geven aan ons mooie bedrijf.

Voor mij geldt, dat ik na 14 jaar bij Oriental in commerciele en PZ rollen, mijn aandacht nu volledig ga richten op de bonsai hobbymarkt. 

Velen van u weten dat ik ook een bonsai studio run: www.Deshimabonsai.nl, dit heb ik altijd in goede harmonie kunnen doen met mijn werk bij Oriental, de kruisbestuiving is altijd goed geweest. 

Per 1 januari 2017 neemt Louis mijn taken hier definitief over en ga ik mij volledig richten op het geven van cursussen, workshops, lezingen, demonstraties en de verkoop van Bonsai en materialen. 

Het is nog geen tijd om al afscheid te nemen; er ligt nog een mooi najaar in het verschiet, maar ik wilde u toch alvast informeren over deze ontwikkeling.