Bijzondere getallen bij Oriental Group Bleiswijk

Een bijzondere uitnodiging ging er onlangs uit bij Oriental Group uit Bleiswijk: veertien, zevenentwintig, tien, vierentwintig en vijftig stond er op de voorkant. Vormgegeven met het bamboetak logo van het bedrijf en de zen cirkel van de nieuwe branding van hun producten. Symbolische getallen die reden gaven voor een feest met klanten, relaties en personeel.

Het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de import en verhandeling van bonsai, lucky bamboo, Ficus Ginseng en decoratie artikelen vierde afgelopen zaterdag 12 november 5 memorabele getallen. 

Directeur eigenaar Erik van der Pol is zeventwintig jaar ondernemer en mocht afgelopen week ook zijn vijftigste verjaardag vieren. De Oriental Group, voorheen Oriental Bonsai Center, bestaat als bedrijf vierentwintig jaar en viert dat het tien jaar geleden de nieuwe kwekerij in gebruik nam. 

De veertien staat voor de jaren dat commercieel en HRM manager Teunis Jan Klein zeer nauw bij het bedrijf betrokken is geweest. Op de feestavond werd afscheid genomen van hem en veel succes gewenst in zijn eigen onderneming Bonsai Studio Deshima waar hij de bonsai kunst overbrengt aan geïnteresseerden en liefhebbers. 

Ter gelegenheid van al deze momenten werd er een cheque overhandigd aan Stichting Support Casper. Via giften en donaties werd er een mooi bedrag van € 10.750,00 bijeen gebracht om het onderzoekswerk naar alvleesklier kanker te ondersteunen . 

De afgelopen periode werd o.a. op beurzen ook de nieuwe branding voor de producten van Oriental Growers getoond. Per 1 december gaat het bedrijf zijn producten met een nieuwe branding verhandelen. Uniek hierin zijn ook de ingeprinte etiketten waardoor de zogenaamde klantsticker met barcode niet meer los geplakt hoeft te worden. In de nieuwe branding staat de zen cirkel centraal als symbool voor de kernwaardes van het bedrijf en de herkomst van de producten. De zen cirkel staat voor een open mindset, rust, balans en een bewuste houding in de omgeving. De cirkel geeft de positie weer van het bedrijf in de keten en de wens om in volledige balans samen te werken en om zaken rond te laten gaan, telkens weer.